Vi samles til nok et peff-treff for å treffe andre peffer og vandrere i ungdomsskolealder fra kretsen. Denne gangen skal vi blant annet spise pizza og spille bowling. 

Pefftreffet starter med et Peffkretsting. Her kan du ta opp saker som du vil at kretsen skal jobbe med. Arrangere Pefftreff, Peff-kurs og gi økonomisk støtte til jamboree er noe av det kretsen gjør for dere. Er det andre ting dere ønsker at kretsen skal gjøre? 

Vi skal også velge to til å representere kretsen på Patruljeførerting som arrangeres på Nordtangen 10.-12. mars. Hvis du har lyst å delta på dette, er det fint om du sier i fra ved påmeldingen til Pefftreffet. Det er kun to fra kretsen som kan delta på dette.

Tid:
Mandag 13. februar kl 1800-2000

Sted:
Lucky Bowl, Veitvet

Påmelding: 
Meld deg på innen 6. februar til kontor@oslokrets.no Send gjerne samlet påmelding fra hver gruppe. Meld i fra hvis du har allergier eller dietter vi må ta hensyn til. Si i fra hvis du kan tenke deg til å delta på Patruljeførerting 10.-12. mars.

Reisebeskrivelse:
Buss: Nærmeste bussholdsplass er Veitvet (Trondheimsveien). Buss nr 25, 31, 31E, 33, 380 og 390 stopper her. Herfra er det ca 7-8 minutter å gå.   
T-bane: nr 4 eller 5 til Veitvet stasjon. Herfra er det 3-4 minutter å gå.