Økt 1 kl 09:00
Barn med spesielle behov
«Rundt våre leirbål er det plass til alle» er det vi vil oppnå. Dette kurset vil gi innsikt i ulike spesielle behov og hvordan man kan få speidergruppen til å bli et sted hvor alle kan oppleve læring, mestring og tilhørighet.
Kursholder er Sandra Huseinovic Låstad-Hansen fra Mortensrud

Felles lunsj kl 12:00

Økt 2: kl 13:00
Kurs i medlemssystemet Hypersys
Her blir det en innføring i hvordan medlemssystemet fungerer og nyttige funksjoner som gjør speiderhverdagen enklere, samt hvordan speiderleder skal håndtere persondata og sensitive opplysninger i henhold til personvernforordningen Her oppfordres det til å sende inn spørsmål på forhånd. Deltakere til dette kurset må ha med egen pc/nettbrett. Det er en fordel at deltakerne har kjennskap til medlemssystemet. Alle trenger egen tilgang til
hypersys for å få noe ut av kurset. Det legges opp til at på slutten av økten kan man få individuell hjelp om det skulle være nødvendig.
Kursholder er Ole Martin Haugen, økonomirådgiver på forbundskontoret.


Påmelding via e-post til kontor(at)oslokrets.no innen tirsdag 14. Januar 2020
Merk i påmeldingen navn, etternavn, gruppe. Merk også i påmeldingen om det er noen allergier som vi må ta hensyn til.

Kontingent – 750,- kr som betales uoppfordret til 1609 11 82703 (Oslo krets kontonummer). Merk betaling med fullt navn, gruppe og lederkurs. (Gruppa kan søke om Frifond støtte). Målgruppe er fra videregående og oppover.

 

Om det skulle være noen spørsmål kan de rettes til kretssekretær i Oslo Knut-Gunnar Skille kontor(at)oslokrets.no eller på telefon 40323333