Nordtangen er godt rustet for leir utendørs, leirområdet er stort og det er et nytt sanitærbygg som gjør smittevern enklere. Det er ingen tvil om at selve leiren kommer til å bli annerledes tidligere leire, med større fokus på hygiene, smittevern og avstand.Vi tror likefullt at det skal være mulig å lage til et godt, trygt og gøy arrangement for speiderne.

Om det er slik at leiren likevel ikke kan arrangeres grunnet smittehensyn, og blir avlyst, vil innbetalinger bli refundert. Dersom en deltaker på leiren blir forhindret i å være med, går eventuelle utgifter på den enkeltes reiseforsikring. Alle bør ha mulighet til å være med på speiderleir, uavhengig av pris. Norges KFUK-KFUM-Speidere har et eget fond som kan hjelpe om det er speidere som har utfordringer med økonomi.
Deltagerfondet

Ledermøte 20. mai kl 19.00
Det legges opp til et eget møte for ledere fra de påmeldte gruppene i forkant av leiren, for å besvare spørsmål, fordele programøkter og få innspill fra gruppene. 
Hvor møtet blir avholdt må vi komme tilbake til, når vi vet hvor mange som er påmeldt, for å kunne opprettholde gjeldende smittevernregler.
 
Smittevern på leir:
Det kommer til å bli en leir som blir annerledes andre da smittervernrelene kommer til å være styrende for gjennomføringen.
Komiteen legger opp til at gruppene får rikelig med leirområde for å fordele speiderne i flere telt en vanlig. Gruppene må ha med seg utstyr til håndvask med varmt vann og oppfordre speiderne til å vaske hendene hyppig. Før og etter måltider. Det er også nødvendig å ha med seg antibac til eget leirområde. 
Ved aktiviteter og samlinger blir det ikke blandet patruljer fra andre grupper, man må i større grad enn tidligere leire ha økter og aktiviteter der man ikke har kontakt, men klarer å opprettholde 1 meters avstand. Leirkomiteen vil utforme en smittevernguide sammen med ledere på ledermøtet 20. mai.
 
Avlyst leir?
Leirkomiteen og kretsstyret ønsker, så godt det lar seg gjøre å gjennomføre leir. Og vil derfor ikke avlyse før de nærmeste ukene før start. Om covid-19 situasjonen på Østlandet er uholdbar i begynnelsen av juni blir leiren avlyst.

 

Påmeldingsskjema - sendes inn gruppevis

Fakta

Hvor: Nordtangen leirsted, Gran på Hadeland
Når: søndag 20. juni – fredag 25. juni
Målgruppe: Vandrere 5.-10.- klasse
Påmeldingsfrist: Samlet påmelding fra gruppene på eget skjema 25. april, sendes til kontor(at)oslokrets.no
Betalingsfrist: 15.mai, betal til konto: 1609 11 82703

Priser:
Deltaker:        kr 2100
Leder:            kr 1000
Stab:              kr 1000
Lederbarn 5-8 år    kr 1000
Lederbarn 0-5 år    kr 0
Familiemoderasjon fra neste speider kr 1800 per speider
Døgnpris: kr 600

Stab:
Det er behov for nøkkelpersoner til stabsoppgaver. Leirkomiteen spesielt interessert i å få dekket inn programposten og om alle deltakende grupper kan bidra med et programinnslag, en leirbålsansvarlig eller noen til å være med i stab, gjør det at man kan bidra med det de har mulighet til selv, slik at det kan bli mindre belastende på enkeltpersoner. Send en e-post til leir(at)oslokrets.no for å komme i kontakt med komiteen.