Utover helgen blir det variert konkurranse hvor både teorien og kokkekunnskapene blir testet. Under kokkekampen vil deltakere deles opp i lag på 4-6 personer, og det er mulig å ønske seg opptil 3 personer på laget.

Innsjekk starter 18.00 på fredag, og vi forventer at arrangementet vil avsluttes ca 13.00 på søndag.

På fredag vil det serveres et varmt måltid. All annen mat enn mat middager må man ta med selv fordi Østlandskretsene ikke har egen økonomi og at vi ønsker å holde prisen på arrangementet så lav som mulig.

Pris:
Deltakerpris vil ligge rundt 200-250 kr, noe det kommer mer info om senere. Deltakeravgiften vil gå hovedsakelig til å finansiere innkjøp til konkurransen.

Påmelding:
Påmelding gjøres på Forms lenke innen 24. september: 
https://forms.gle/GDSFvxafspxuuZCRA

Reise:
Ta buss nr 160 eller 210A eller B fra Sandvika bussterminal til Bærum idrettspark, derfra ca 5 min å gå. Eller ta T-bane nr 3 til Hauger stasjon, derfra ca 4 minutter å gå.  

Vi trenger stab!
Har du mulighet til å være stab så meld deg på som stab OG ta kontakt. Staben sørger for at arrangementet går som det skal. For å få til det er derfor ikke staben med på konkurransen. Deltakeravgiften for stab vil være mellom 50 og 100 kr. Ta kontakt med hovedansvarlig Vegard Alvik på +47 94138424. Fint om du skriver litt om deg selv og hvorfor du ønsker å være stab/hva du ønsker å gjøre.

Vi håper å se deg!
Mvh Hovedkomiteen v/ Vegard Alvik