Barnas Camp Villmark er en innendørs speiderleir på messa Camp Villmark på Nova Spektrum. Dette er en kjempefin mulighet til å vise fram speiding til mange barn og foreldre. I fjor besøkte 2.500 barn Barnas Camp Villmark. 

For å få til dette er vi avhengig av mange frivillige vandrere, rovere og ledere til å rigge og bemanne standen under messa. Vi skal ha ca 10 aktiviteter på standen som må bemannes: spikking, båltenning, bruk av tennstål, lage insektshotell, hinderløype, naturkjennskap m.m.

Til rigging og nedrigging trenger vi rovere og ledere over 16 år. Til bemanning på standen kan også vandrere på 8.-10. trinn melde seg på:

  • Rigging onsdag kveld (kun rovere og ledere over 16 år)
  • Rigging torsdag formiddag (kun rovere og ledere over 16 år)
  • Rigging torsdag kveld (kun rovere og ledere over 16 år)
  • Bemanning fredag (rovere, ledere, vandrere 8.-10. trinn)
  • Bemanning lørdag (rovere, ledere, vandrere 8.-10. trinn)
  • Bemanning søndag (rovere, ledere, vandrere 8.-10. trinn)
  • Nedrigging søndag ettermiddag/kveld (kun rovere og ledere over 16 år)

Selve bemanningen av standen blir delt opp i 2-timers vakter. De som deltar på 3 vakter eller flere får en liten gave. St. Georgsgildene står for mat og forpleining. Vi trenger både ledere, rovere og vandrere som går i 8.-10. klasse!

Det er også mulighet for roverne til å overnatte i en egen innendørs Rovercamp. Det er kun de som er med som vakter på messa som får overnatte på Rovercampen. Det vil komme mer informasjon om denne.

Alle med speiderskjerf kommer gratis inn på messa!

Påmelding:
Påmelding via Min speiding så fort som mulig, og senest innen 1. mars. For at vi skal få planlagt vakter på stand er det viktig at påmeldingene kommer inn i god tid. 

Hvis du har bruker på Min speiding fra før, logger du inn med ditt brukernavn og passord. Dersom du ikke har brukt Min speiding før, trykker du på "Ny ekstern bruker: Enkeltperson: Påmelding", og registrerer deg.

Reisebeskrivelse:
Bil: På grunn av stor pågang anbefaler vi ikke å bruke bil. Det koster også en del penger å parkere. 
Tog: Ta tog til Lillestrøm stasjon. Derfra ca 7-8 minutter å gå. 
Buss: Flere busser går til Lillestrøm bussterminal. Derfra ca 8-10 minutter å gå.
 

Du kan lese mer om Camp Villmark her: Camp Villmark